ELO Digital Office - Skalerbare ECM løsninger

ELO Digital Office er en af verdens førende udviklere af dokumentstyring, sags- og informationsstyring og Enterprise Content Management systemer.

Med afdelinger i mere end 40 lande, har ELO fået et internationalt ry som en innovativ, pålidelig og omkostnings effektiv virksomhed. Med kunder på alle niveauer i det offentlige, indenfor luftfart, medico, affaldshåndtering, logistik, sundhed, forsyning, primære industrier og mange flere, er ELO en universel ECM-løsning fra 5 til 20.000 brugere.

Kommende aktiviteter

Ingen begivenheder fundet

ELO fordele

Produktporteføljen fra ELO opfylder alle krav til et moderne og brugervenligt elektronisk dokumentstyringssystem og giver en ideel platform for effektiv viden og informationsstyring. Den modulære klient/server løsning ELO er beregnet til brug i små, mellemstore og store virksomheder; ELOenterprise er flagskibet i ELO-produktserien. Både ELOprofessional og ELOenterprise er i stand til at blive anvendt på egen installation, i skyen eller som hybrid løsning.
Strømlinede processer

Strømlinede processer

Forbedret effektivitet der forøger serviceniveauet
Compliance

Compliance

ELO overholder alle fastsatte og lovbundne regler
Åben arkitektur

Åben arkitektur

Konkurrencemæssige fordele gennem forbedret åben arkitektur
Organisatorisk intelligens

Organisatorisk intelligens

Første klasses dokument- og informationsstyringssystem med workflow-motor
Videndeling

Videndeling

Opbevar virksomhedens intelligens og videnkapital på ét sted, der er sikkert og nemt at anvende.
Standardisering

Standardisering

Strømlinet og standardiseret informations- og registreringsprocesser

Referencer

Her finder du et udvalg af kunder i forskellige størrelser fra forskellige brancher. Efter dine egne behov, kan du se udtalelser fra små, mellemstore og store virksomheder.

Vores kunder

Vi interesserer os for vores kunder. Kunderelationer er centrale elementer i ELO corporate fremtid. Vi sigter mod at udvikle vores kunders behov, således at vores løsninger levere netop det, der kræves.

Medier

Holde sig ajour med alt, hvad der er sker med ELO via vores pressemeddelelser, nyheder om ELO og industri hvidbøger. Du kan finde det hele her.

demo.jpg

Vil du vide mere?

Uanset om din organisation søger at gå papirløse, administrere digitalt indhold eller automatisere dokument-drevne processer, ELO har ret Enterprise Content Management-system til dit behov.

Planlæg en demo i dag med en af vores nyttige ECM konsulenter.© 2018 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532