about-banner.png

Om ELO

ELO Digital Office udvikler en af verdens førende Document Management Systems (DMS) og markedsfører produkter af høj kvalitet, dokument tjenester og løsninger til elektronisk dokumentation management, digital arkivering, datastyring, workflow og Web content management. Med hovedkvarter i Stuttgart, Tyskland, er det danske datterselskab beliggende i Birkerød.

Partnere Den omfattende ELO partnernetværk giver i øjeblikket teknisk support til mere end 900.000 arbejdspladser i hele verden. Støttet af pålidelige og professionelle partnere har ELO Digital Nordic blevet betroet af over 3.000 brugere i Danmark, Norge og Sverig alene.

Sammen med Birkerød baseret udvikling og rådgivning team, har ELO Digital Nordic skabt meget vellykkede strategiske partnerskaber med førende hardware- og softwareleverandører såsom Toshiba, Microsoft, Oracle, Kodak og mange andre.

Produkt familie Den ELO produktportefølje opfylder alle kravene i moderne Electronic Document Management Systems og giver en ideel platform til effektiv viden og information management. Det modulære klient / server løsning ELOprofessional er beregnet til brug af små og mellemstore virksomheder. ELOenterprise er flagskibet løsning af produktfamilien ELO. ELOenterprise brede spektrum af konfigurationsmuligheder gør platformen ideel til brug i store virksomheder.

På grund af deres skalerbarhed, kan ELO Document Management Systems bruges af en enkelt bruger til store selskaber, og dataudveksling og opgraderinger kan realiseres efter behag. Med over 900.000 brugere verden over, Vores Document Management software produkter integrere i eksisterende applikationer og infrastrukturer, der sikrer positivt afkast af kundens investeringer. Takket være den enestående alsidighed og ydeevne, de leverer, er ELO dokumentløsninger anvendes i virksomheder, der spænder en meget bred vifte af sektorer og størrelser, der omfatter Taronga Zoo, TSCO, Newcastle Airport, Lufthansa, MAN, Debitel, BMW, EADS, Daimler, Zott , og Südzucker.

Opret dokumenter og arbejdsgange, distribuere og styre dokumentversioner, fil og arkivere dokumenter og gemme dem i et sikkert og beskyttet miljø med en ELO Electronic Document Management System.

 

.En virksomheds succes er i høj grad bestemt af sin virksomhedskultur, hvilket er en faktor, der kommer i spil på ELO i en række forskellige måder. Vi betragter både vores kunder og forretningsforbindelser som partnere, der indgår i ELO "community", hvis mission er at levere produkter og dokumenttjenester, og handle på måder, der er først og fremmest til gavn for vores kunder.

Det overordnede formål i denne forbindelse er at give dig produkter dokument tjenester og løsninger, der optimerer effektiviteten af ??dine forretningsprocesser, så du kan forbedre produktiviteten og reducere dine omkostninger. Vi har fundet, at disse mål er mest succes opfyldt, hvis vi vælge og vrage den teknologiske udvikling, som vi mener er værd at forfølge, hvilket betyder fokus på mulige løsninger, der vil give dig med de produkter og dokumenttjenester du virkelig har brug for.

At ELO, er al software udviklet af hele vores team, dvs. alle medarbejdere bidrager til udviklingsprocessen. Dette betyder igen, at alle vores produkter er frugten af ??omfattende diskussion og analyse, som i sidste ende resulterer i design og realisering af et produkt, der har nydt godt af input bidrager med alle involverede.

Vores partnere og kunder får en lige grad af opmærksomhed og engagement uanset deres virksomheds størrelse. Vi vil være åbne og ærlige med alle vores kunder, partnere, leverandører og medarbejdere og vil rådgive af ubalance før problemer hindrer en rentabel resultat af ELO s dokument serviceydelser og løsninger.

Virksomhedens historie Møde kundernes behov og udvikle og levere top kvalitet og ekstremt pålidelige dokument management software-løsninger for vores kunder har altid været drivkraften i alle vores aktiviteter, som er baseret på vores virksomhed filosofi. ELO Digital Office havde sin oprindelse i en respekteret tysk selskab kaldet Louis Leitz Group of Companies, som er kendt for sine fremragende kontorartikler løsninger. Stort set alle, der nogensinde har sat foden i et kontor har haft en Leitz mappe i hans eller hendes hånd. Allerede i midten af ??1990'erne, Leitz indså, at den voksende betydning af informationsteknologi snart ville revolutionere dokument management processer, og at elektroniske medier ville være den vigtigste drivkraft for denne revolution.

Og så i 1996, Leitz skabt en ny division og udviklet et produkt, der mødte behovene i dette voksende marked: Elektronisk Leitz Organizer, som initialerne på tysk er ELO (Elektronischer Leitz Ordner). ELO fokuseret på elektronisk arkivering af dokumenter på en måde, der var svarende til klassiske kontor arkivering metoder. ELO indledende kunder var små virksomheder. Markedet reaktion på ELO-produkter og dokumenttjenester var så positivt, at Louis Leitz Group i 1998 grundlagde et datterselskab kaldet Louis Leitz Digital Office GmbH. ELO blev formelt etableret som en selvstændig forretningsenhed i august 1998, da Louis Leitz blev overtaget af den svenske gigant Esselte AB.
ELO produkter og dokumenttjenester fortsat at være meget vellykket, hvilket har resulteret i fortsat vækst af enheden.

ELO første produkt, ELOoffice blev optimeret løbende ved trinvist indarbejde produkterne løsninger, der mødte specifikke kundekrav. Høj efterspørgsel efter ELOoffice, kombineret med kundernes stigende behov for effektive løsninger, førte til udviklingen af ??en følgesvend produkt til entry level version, der er specifikt for store kunder og mere omfattende krav. Dette produkt, der er kendt asELOprofessional, var den første af sin art til at integrere en SQL-database og klient-server-arkitektur. Selv om det var klart for ELO ledelse fra starten, at ELOprofessional ville blive anvendt i et Windows-miljø, kunderne i stigende grad forventes ELO-produkter til at være kompatibel med en heterogen miljøet. Dette førte til idéen om at udvikle en platform uafhængig og klient aktiveret udgave, og ELOenterprise blev født. Produktet blev lanceret i 2004.

Den ELO produktportefølje nu servicerer tre hele markedssegmenter: små virksomheder (ELOoffice - i øjeblikket ikke er tilgængelige i Australien), mellemstore virksomheder (ELOprofessional) og store virksomheder (ELOenterprise).

Vi er stolte af at tælle blandt vores kunder branchens ledere som Taronga Zoo, TSCO, Kyocera Mita, Lufthansa, MAN, Debitel, BMW, EADS, Daimler, Zott, og Südzucker, der tilsammen driver 450.000 ELO arbejdsstationer. Sammen med vores mere end 400 professionelle ELO partnere og vores højt motiveret team af 280 ELO medarbejdere, vi ser frem til fortsat at klare den udfordring at udvikle produkter, dokument serviceydelser og løsninger, fremskynde og effektivisere vores kunders forretningsprocesser.
ELO Mission "Den, der mener, at han er noget, er ophørt med at blive noget." (Socrates).

Vi ved, at succes betyder fremskridt, og at udviklingen er synonym til bevægelse. Hos ELO, føler vi, at vi allerede har opnået en hel del. Vi er stolte af vores track record, men vi har ingen intentioner om at hvile på laurbærrene. Vi ønsker at hjælpe vores customersto bevæge sig fremad, og mod herpå sat alt i bevægelse. Vi fokuserer på det væsentlige, nemlig udvikling af løsninger til vores kunder, for de er den virkelige årsag til alt, hvad vi gør. Vores vilje til at lykkes er drevet af ønsket om at give vores kunder med resultater, de kan regne med at bringe dem succes i alle deres bestræbelser. Hos ELO arbejder vi bag kulisserne, så vores kunder kan udmærke sig på scenen. Vi udvikler løsninger, der giver rentable fordele for kunder, samarbejdspartnere og ELO selv

. ELO veltalenhed I vores egen lille måde, vi er mestre i veltalenhed. Som digteren er at sproget, så er ELO udvikleren til programmeringen. At tale velforståeligt, er du nødt til at komme til det punkt, så du kan interagere meningsfuldt med dit publikum, men også og frem for alt, så du kan formulere indholdet klart og enkelt. Dette er, hvad ELO udviklere stræber efter at gøre. Vi ønsker at vores kunder skal kunne bruge og forstå ELO-løsninger nemt. Vi afsætte vores hjerter og sind til denne opgave, for en sammenhængende programmering skal være så fleksibel og alsidig som livet selv. Sprog ændrer sig hele tiden, og i denne ånd, vi udvikler løsninger og mennesker. Til dette er vi urokkelig begået. 

Den ELO "rede" ELO nu og for evigt. Vi er som forpligtet til velvære og succes for vores personale, som vi er til for vores kunder, for succes i vores personale og kunder er nøglen til vores egen succes. ELO virksomhedskultur er præget af gensidig tillid og respekt. Dette bekræftes af den meget reelle kendsgerning, som vi er med rette stolte. En af vores topprioriteter er at fremme og aktivt støtte den personlige og faglige udvikling hver og en af ??vores medarbejdere. Dette kan endda betyde, i visse tilfælde, at en ansat kan gå på arbejde for en forretningspartner i en periode, men i sidste ende sådanne individer altid vende tilbage til ELO "rede". For os er det en selvfølge, at den faglige udvikling af vores medarbejdere skal harmoniseres med deres familieliv og karrieremål. Vi er altid på udkig efter nyt blod. For vi føler - og lang erfaring har vist - at en stærk og motiveret team vil producere robuste og spændende løsninger.

ELO ubundet Jo bredere horisont, kan de mere fremsynede dine løsninger være. Vores løsninger er udviklet med behovene i morgendagens helt i tankerne. En fremtidsorienteret teknologi, der understøtter skalerbar arkitektur er hjørnestenen i vores fremsynet tilgang til udvikling. Robusthed vores software arkitektur er alsidig og dermed er kompatibel med alle forretningsprocesser og kan tilpasses alle kundernes strukturer. Robustheden er en konstant, men den mangfoldighed af mønstre og funktioner er ubegrænsede.

Alsidighed betyder også gøre det nemt for vores kunder at optimere deres ELO-løsninger under fasen efter implementering, uden nogen form for hjælp. Dette igen gifter forretningsprocesser til opløsningen på en måde, der skaber en robust og let tilpasses arkitektur. I den endelige analyse, må løsningen hjælpe virksomheden til at vokse og optimere sine processer og produkter.
© 2018 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532