media-banner.png
Hold dig ajour med alt, hvad der sker hos ELO via vore pressemeddelelser, nyhedsmail og informationsmateriale. Du finder det hele her.

Pressemeddelelser

Efter vort første arrangement om persondataforordningen gentager vi succesen under mottoet „Værdifulde ingredienser til din succes“ og inviterer til oplysende ELO Business Breakfast – en 3 timers event om enterprise content management (ECM) med fokus på:

Persondataforordningen – Hvad er “op og ned” i mindre og mellemstore virksomheder?

ELO Digital Nordic har

...

Med det formål at indføre mere effektive processer og samtidig sikre et informationsoverblik i virksomhederne har e-conomic og Dokview ApS etableret et samarbejde. Samarbejdet går i sin enkelthed ud på at registrere regnskabsbilag og andre dokumenter digitalt, hvorefter data automatisk aflæses og overføres til e-conomic for bogføring og banken for betaling. Den etablerede integration mellem

...

Uanset om din virksomhed ønsker at blive papirløs, styre digitalt indhold eller automatisere dokument-drevne processer, så har ELO det rette system til dokument og indholdsstyring (ECM), der dækker dine behov.

Planlæg en demo i dag med en af vore imødekommende ECM konsulenter.

Kontakt os for en demo.

 

ELO Digital Office (ELO) udvikler et af verdens førende Document Management Systems (DMS). ELO markedsfører produkter af høj kvalitet, dokument tjenester og løsninger til digitale arbejdsrutiner (workflow), elektronisk dokumentationsstyring, digital arkivering og Web Content Management. Fra hovedkvarteret i Stuttgart, Tyskland, bliver det Skandinaviske marked dækket fra ELO Digital Nordic

...
Se alle poster
© 2018 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532