events-banner.png

Få bedre viden om vores løsninger

De mange arrangementer, vi holder, og vores tilstedeværelse på messer og topmøder er den ideelle kommunikationsplatform for vores kunder og der er interesseret i, hvad vi har at tilbyde. Disse omfatter den nationale ELO ECM professionel kongres, de regionale ELO ECM professionelle kongresser, de ELO Road Shows og vores tilstedeværelse på forskellige messer. Information udveksles, udestående spørgsmål afklares og nye muligheder udforskes. Sidst men ikke mindst, kan vores kunder opfylde team af udviklere, konsulenter og samarbejdspartnere, der udgør ELO Fællesskab.

Kommende Events

Ingen begivenheder fundet
ELO organiserer og deltager i en række udstillinger, roadshows, konferencer og kongresser. Partnere og kunder kan mødes ELO holdet og finde ud fra kilden, hvad der er nyt, hvad der er i, og hvad der er ude.
ELO holder regelmæssige webinarer giver indsigt i specifikke forretningsprocesser og aktuelle emner. Vi fremvise ikke kun skræddersyede ELO løsninger, men også aktuelle emner omkring Enterprise Information Management.

Fra Information Adgang til arbejdsprocesser til brugervenlig information Flow, ELO Webinars give hurtig og omfattende information. Regelmæssige online træningssessioner tillader administratorer, superbrugere og brugere til at være en del af ELO samfund. Hvert online undervisning dækker specifikke emner og invitere publikum til at deltage.
ELO Kampagner er en god måde at spare penge og tid. Fra "Ready To Go" pakkeløsning, midlertidige pris tilbud eller endda tilføjede værdier, kan altid sikres ELO kunder og kundeemner, at ELO Kampagner er en stor sag.
loader
© 2017 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532