partners-banner.png

Partnere

Vores partnerskaber - din nøgle til succes
Succesen med indførelsen af et elektronisk dokumentstyringssystem ofte hviler på kompetent rådgivning og service. Vores filosofi er, at kunden nærhed hjælper os med at forstå din virksomheds behov, uanset størrelsen af din virksomhed eller branche, hvor det opererer.

Kraftfuld partnernetværk
Den ELO virksomhedsstrategi bygger næsten udelukkende på certificerede partnere. ELO har opbygget et stærkt netværk af partnere lokalt og internationalt gennem årene. Takket være løbende uddannelse og certificering, vores partnere har velfunderet viden om ELO og Enterprise Content Management / Electronic Document Management løsninger. ELO har et netværk af mere end 400 partnere over hele verden.

Omfattende, branchespecifikke løsninger
ELO partnere har en alsidig portefølje af tjenester på tilbud, lige fra rådgivning, design, programmering og implementering til den løbende drift af ELO løsningen. Vores spektrum af partnere spænder fra højt specialiserede små virksomheder til meget store systemer leverandører. Mange af vores partneres løsninger, baseret på ELO dokumenthåndtering product sand teknologier, forbedre den samlede portefølje, så du drage fordel af den merværdi, de leverer.

Strategiske partnerskaber for sømløse teknologier Udover ELO forretningspartnere og specialiserede ELO forhandlere, har vi også dyrket langsigtede partnerskaber med vores strategiske partnere med det formål at problemfrit integrere vores ELO dokument management produkter og teknologier i heterogene it-infrastrukturer. Sammen med vores partnere, sikrer vi, at dine krav forstås og gennemføres konsekvent med kvalitet og pålidelighed, som du forventer.
ELO har opbygget et stærkt partnernetværk hjemme og i udlandet gennem årene. ELO har et netværk af mere end 400 samarbejdspartnere verden over. Tak til uddannelse og løbende udvikling, partnerne har specialiseret knowhow i sektoren ELO Document Management produkt og ECM.Certificerede ELO Business Partnere har en alsidig vifte af tjenester på tilbud, lige fra rådgivning, design, programmering og implementering til den løbende drift af installationen ELO. Partneren spektret spænder fra højt specialiserede små virksomheder til store systemer leverandører.

Du kan finde ud af, hvilken samarbejdspartner i dit område er den rigtige for dig ved at se på branchen og virksomheden fokusere på de enkelte profiler af ELO samarbejdspartnere.

Programmet ELO "Strategi-Partner" er på plads for intensivt passe og samarbejde med partnere, som spiller en vigtig rolle for ELO fra et teknologisk eller strategisk synspunkt.

Information regelmæssigt udveksles og udvikling koordineres, tilpasset og testet med hinanden. Dette sikrer, at omfattende løsninger også vil fungere gnidningsløst, når implementeret af vores kunder. ELO har dyrke en intensiv forhold til de strategiske partnere ELO i mange år i nogle tilfælde. Samarbejdet fokuserer på områder som teknologi, markedsføring og salg.

© 2018 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532