product-banner.png

Produkter

ELO er forpligtet overfor kunder og partnere til at levere produkter, dokument serviceydelser og løsninger, der passer til størrelsen af deres organisation. Med andre ord, har vi den helt rigtige løsning til dig, uanset om du er en mindre virksomhed med relativt få medarbejdere, et mellemstort foretagende med snesevis af medarbejdere eller en multinational organisation med tusindvis af medarbejdere.

ELO har præcis den rigtige løsning til virksomheder af enhver størrelse. Vores produkter, dokument serviceydelser og løsninger vokser sammen med dig, hvilket betyder, at dit digitale dokumentstyringssystem forbliver konstant ajour og fuldt skalérbart. Desuden understøtter disse produkter, dokument serviceydelser og løsninger alle relevante funktioner, og kan integreres med andre forretningsapplikationer.
Et fint ”begynder system” til dokumentstyring

ELOoffice gør det daglige arbejde både enkel og effektiv. Dette program hjælper til at reducere papirgange og muliggør en hurtig og effektiv informationssøgning. ELOoffice har en bred vifte af funktioner og er ideel til en mindre virksomhed der vil have løsningen installeret hos sig selv med individuelle brugere.

Simpelthen bedre organiseret

ELOoffice er baseret på det klassiske arkiveringssystem hvor der er dokumentarkiver, arkivskabe og registre. Det betyder også, at programmet kan bruges med det samme med minimal uddannelse. Du kan navigere i programmets arkivstruktur med et museklik, du kan åbne mapper og gennemse dokumenter.

Fremtidssikret og beskyttelse af investeringer

Programmets import og eksport funktioner giver mulighed for at overføre dokumenter, mapper og arkivskabe frem og tilbage mellem stationære og bærbare computere eller opgradere til de større versioner ELOprofessional eller ELOenterprise. Denne sømløse sammenhæng mellem produkterne sikrer optimal beskyttelse af den investering der foretages i tilfælde af stor vækst. ELOoffice kan også integreres med andre forretningsapplikationer via forskellige grænseflader til forretningssystemer og til eksempelvis ELO Stregkodemodul der kan udbygge funktionaliteten.
Ideel til voksende og specialiserede krav

ELOprofessional er en modulær Client/Server baseret løsning, der er specielt designet til at imødekomme behovene hos mindre og mellemstore virksomheder fra 10 til 150 brugere. Den modulære arkitektur i ELOprofessional giver mulighed for at skræddersy en løsning til virksomhedens digitale dokumentstyrings behov.

Mobilisér din virksomhed

De mange moduler der er integreret i ELOprofessional giver dig mulighed for at konfigurere løsningen så den passer til dine specifikke krav og ønsker. Hvad mere vigtigt er, at ønskerne til en fleksibel anvendelse lader sig hurtigt og nemt implementeres. Med ELOprofessional er al virksomhedens viden og information til rådighed via en central database beskyttet af brugerrettigheder. Applikationen er også fremtidssikret, hvilket betyder, at din investering i programmet vil være godt beskyttet. ELOprofessional er et brugervenligt system, der giver dig mulighed for at vise hele projektstrukturer samt kunde- eller økonomiposteringer med blot et par klik med musen. Programmets stærke system til rettighedsstyring sikrer, at adgang til fortrolige oplysninger styres stramt. ELOprofessional giver også mulighed for at skabe fleksible arkiveringsstrukturer med klassiske arkivskabe, mapper og registre. Yderligere kan du vælge individuelt designede ikoner.

Fleksibel integration med alle førende programmer

På grund af sin serviceorienteret arkitektur (SOA), er ELOprofessional fuldt kompatibel og kan integreres med tredjeparts applikationer såsom ERP, CRM, E-mail-systemer samt med Microsoft Office. Individuelle tjenester i virksomheden kan have behov for dataudveksling og konsolidering efter generelle standarder. Dette vil forenkle vedligeholdelse, opdatering og tilpasning af din it-infrastruktur.

Vores certificerede samarbejdspartnere vil være mere end glade at hjælpe dig

Vil du vide mere om, hvordan ELOprofessional kan hjælpe din virksomhed og skabe værdi vil vi gerne sætte dig i forbindlese med en af vore certificerede ELO Business Partners, der med glæde vil giver dig en levende demonstration af ELOprofessional.
Arkitektur, der leverer det der er brug for

ELOenterprise er en opsigtsvækkende løsning grundet sin skalerbarhed, klient- og klynge kapaciteter, samt sit samspil med alle de førende operativsystemer. Karakteristika og funktioner i ELOenterprise gør det til en ideel platform for store virksomheder og organisationer fra 100 til 20.000 brugere. På grund af sine kraftfulde funktioner og brede vifte af konfigurationsmuligheder, er ELOenterprise særligt velegnet til håndtering af store mængder af information og et ubegrænset antal brugere.

SOA overholdelse

Det faktum, at ELO funktionaliteter realiseres som enkeltstående tjenester og er baseret på standard protokoller betyder, at de interagerer med eksisterende forretningsprogrammer på en enkel måde. ELOenterprise service orienteret arkitektur (SOA) giver mulighed for optimal integration af ELO ECM funktioner med dine specifikke forretningsprocesser.

Robusthed kombineret med fremragende tilgængelighed

ELOenterprise er udviklet specielt til krævende opgaver i store virksomheder og leverer en fremragende ydelse, der understøtter en høj grad af skalerbarhed og tilgængelighed.
© 2018 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532