elo-product-screen-eloenterprise.png

ELOenterprise - Arkikektur for større performance

Enterprise Content Management (ECM) omfatter alle funktioner til effektiv styring og kontrol af hele virksomheden viden. Denne viden er i hovederne på medarbejderne og i de mest forskelligartede business data og dokumentformater. ELO ECM løsninger er designet således, at de samle henholdsvis relevante indhold, forretningsprocesser og folk netop i form af effektiv behandling.

Minimer risiko og øge konkurrenceevnen

Den serviceorienterede arkitektur (SOA) i ELOenterprise muliggør optimal integration af ELO ECM funktioner i virksomhedsspecifikke forretningsapplikationer. ELO styrer forretningslogikken uafhængigt af de tilgængelige applikationer logikker. Fokus er på forretningsprocessen. Dette sikrer, at elementerne i din generelle it-struktur kommunikere med hinanden og kan udveksle oplysninger sikkert.

Fuld integration i Microsoft Office

ELO DMS Desktop er til rådighed for integration af ELO repository til Microsoft Office verden - Outlook, PowerPoint, Excel - samt Lotus Notes. Det er tilgængelig som en gratis udvidelse af ELOenterprise. Programmet tilbyder brugerne direkte adgang til deres ELO arkiv i de mest populære Office-programmer. Brugere kan fortsætte med at arbejde i deres vante omgivelser.

Vores partnere er ved din side

Hvis du er interesseret i yderligere fordele, som ELOenterprise og hvilke yderligere værdi ELO kan bringe din virksomhed, skal du blot planlægge en præsentation med en af ?? vores certificerede ELO Forretning Partnersat din virksomhed.
Dine fordele med ELOenterprise
  • Meget skalerbar til effektiv håndtering af store datamængder og antal brugere.
  • Multiklientkonto aktiveret. Der serveres flere kunder uden dem at være i stand til at se hinandens data eller brugerstyring.
  • Cluster kapacitet til høj tilgængelighed ved hjælp servermiljøer, der kører parallelt. System-uafhængig for kompatibilitet med alle operativsystemer.
  • Omfattende e-mail management. E-mails behandles, opbevares og forvaltes i samarbejde med proces- links og statslige bestemmelser. De reducerer virksomhedens omkostninger og spare ressourcer.
  • Hurtig, problemfri og kraftfuld integration i den eksisterende it-landskab med innovative moduler såsom ELO Forretning Logic Provider.

 

Opsamling

Fakturaer, formularer, ordrer, generelle breve eller e-mails: dag virksomheder modtager oplysninger i vidt forskellige former. Magtfulde mekanismer er nødvendige for håndtering, opfange og styre den store mængde informationer.

Lad IT arbejde for dig

ELOenterprise tilbyder fleksibel teknologi, der tilpasser sig til de daglige krav i virksomhedens informationsstyring. Hvad bruges til at være besværlig manuelt arbejde udføres hurtigt og automatisk af ELO.

Intelligent informations behandling

ELO DocXtractor, som er specialiseret i at behandle store mængder af dokumenter, behandler alle typer af indgående dokumenter (fakturaer, formularer, ordrer, etc.) helt automatisk. Den analyserer papirdokumenter eller digitale dokumenter uafhængigt og automatisk uddrager data som er vigtigt for indholdet af følgende processer.

Det har en bred vifte af brug, således for eksempel, modtagelse af fakturaer kan fuldstændig automatiseret med nedstrøms bogføring. Vigtigt dokument data såsom position, fakturanumre, etc., uafhængigt udvindes fra systemet. Dette resulterer i betydelige besparelser i tid og omkostninger. Med klassifikationen modulet ELO DocXtractor II, for eksempel, er den gennemsnitlige behandlingstid for et indgående faktura reduceret med omkring 60-70%.

Den ELO DocXtractor Modul II er selv-læring og ikke knyttet til regelbaseret algoritmer. Dette giver kunden høj fleksibilitet til orientering behandling.

Workflow
Enterprise søgning
Arkivering / Compliance
Samarbejde
Integration
© 2018 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532