elo-product-screen-eloprofessional.png

Successfuld optimering af forretningsprocesser med ELOprofessional

Enterprise Content Management (ECM) systemer tillader virksomhederne til elektronisk arkiv og administrere forretningsdokumenter og oplysninger. De giver dig alle de funktioner, du har brug for til effektivt at styre, hurtigt adgang, og sikkert kontrollere information på tværs af hele deres livscyklus. Arbejd hurtigere og mere effektivt, spare omkostninger og øge sikkerheden. Et ECM system giver en central viden platform, der bundter alle oplysninger (papirbaseret og digital) og gør det umiddelbart tilgængelige for alle medarbejdere på efterspørgslen.


Arbejd hurtigere og mere effektivt, spare omkostninger og øge sikkerheden.

Et ECM system giver en central viden platform, der bundter alle oplysninger (papirbaseret og digital) og gør det umiddelbart tilgængelige for alle medarbejdere på efterspørgslen.
Information opsamling

Vellykket ECM begynder med pålidelig fange dokumenter og oplysninger. ELOprofessional effektivt behandler papirbaserede og elektroniske dokumenter.

Informationserfassung

Scannings klient inkluderet

En kraftfuld scanning klient integreret i ELO understøtter alle gængse scannere er udstyret med en TWAIN-grænseflade. Dens intuitive guiden kan du oprette scanningsprofiler og definere forarbejdning checks, billedoptimering rutiner mv, med lethed. Alternativt kan også bruges specialiserede scan kunder som Ascent Capture. Slutresultatet: perfekte capture resultater for pålidelig nedstrøms behandling af data.

Nem stregkode-understøttet behandling

Mange processer kan strømlines ved hjælp af stregkoder, hvilket er grunden til ELOprofessional tilbyder et modul kaldet ELO Barcode. ELO selvstændigt læser stregkoder og tildeler dokumenterne til den korrekte arbejdsgang proces i overensstemmelse hermed. Dette bidrager i betydeligt fremskynde dine forretningsprocesser.

Reducer omkostninger gennem automatiseret opsamling

Den ELO DocXtractor II klassificering modul fanger automatisk, indekser, og distribuerer strukturerede og ustrukturerede dokumenter (fakturaer, breve, e-mails, formularer, etc.), hvilket resulterer i store omkostningsbesparelser. Følgende moduler udbydes:

 • ELO DocXtractor II Faktura til automatiseret fakturabehandling,
 • ELO DocXtractor II FORM til automatiseret formular anerkendelse, og
 • ELO DocXtractor II postrum til automatiserede indbakke processer.
Søgning
Form-baseret Workflows
Workflows
Compliance
Integration
Fordele ved ELO Enterprise Content Management
 • Overførslen (information capture) af dokumenter og oplysninger i det elektroniske ELO repository danner grundlag for centrale og hurtig adgang til information.
 • ELO kan konvertere en bred vifte af industri-specifikke dokumenter (kontrakter, e-mails, fakturaer, etc.) i en elektronisk journal. Business cases er gennemsigtige og let at spore.
 • E-mail arkivering sikrer, at dine e-mails og deres vedhæftede filer er knyttet til eksisterende forretningsprocesser og lagres i henhold til lovbestemmelser overholdelse.
 • Elektroniske arbejdsgange styre virksomhedens processer på tværs afdeling grænser og bidrage til at sikre en rettidig og pålidelig behandling af business cases.
 • Ændringen historie af ethvert dokument, der er dokumenteret og styres i ELO. Dette giver en sikker og velstruktureret miljø, der i høj grad letter teamwork.
 • En DMS repository er velegnet til lagring af alle business-relevante oplysninger på en juridisk kompatibel måde.
 • ELO kan fleksibelt integreres i forskellige forretningsapplikationer, såsom ERP, CRM, CAD og e-mail-systemer eller i Microsoft Office-produkter, hvilket resulterer i en central informationsplatform.
 • For mere detaljerede oplysninger og produkt højdepunkter, henvises til ELOprofessional brochure eller blot kontakte din nærmeste ELO forretningspartner.
© 2018 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532