services-banner.png
Hos ELO, er vi stolte af vores innovative og pålidelige produkter, dokument serviceydelser og løsninger, der giver kunderne præcis, hvad de har brug for. Som ELO kunde, profiterer du ikke kun af vores robuste og fremtidssikrede teknologier, men også fra vores fremragende støtte med hensyn til alle aspekter af den løsning, vi giver dig. Det betyder, at ELO holdet står klar til at hjælpe dig på enhver mulig måde.


En effektiv plan er halvt fuldendt

Vores systemkonsulenter er der for dig, når det kommer til at planlægge dit projekt, gennemføre din hardware og software-tjenester, og alt derimellem.

Teknisk support

Vores supportteam giver hurtig og eksperthjælp i tilfælde af at du oplever et problem med et ELO produkt eller et program.

Viden er magt

Den ELO træning program sikrer, at alle vores partnere og medarbejdere altid har den mest up to date færdigheder og information og er bekendt med de aktuelle markedsbehov.
ELO supportteam står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om ELO elektroniske Document Management produkter, herunder de nyeste løsninger på tekniske problemer. Også som ELO kunde, nyder du gavn af forbedrede program funktioner takket være vores programopdateringer.

For at være i stand til at hjælpe dig hurtigt og effektivt, har vi brug for specifikke oplysninger om din forespørgsel. For at finde ud af præcis, hvilke oplysninger du nødt til at levere kan du finde de relevante produktsider. Disse oplysninger danner grundlag for løsningsorienteret support og sikrer, at du vil modtage en hurtig og præcis svar på din forespørgsel. Det er også vigtigt på grund af den omfattende anvendelse domæne af ELO dokument management software og den deraf følgende kompleksitet deraf.

Kontaktinformation

Forespørgsler vedrørende ELOprofessional eller ELOenterprise kan du også kontakte ELO-Business Partner, som er ansvarlig for installation.
Vores rådgivning og serviceydelser enhed giver vores partnere med teknisk support, og hjælper virksomheder med planlægning og realisering projekt processer. Vores konsulenter også give vores ELO forretningspartnere med coaching og ekspertrådgivning i forbindelse med realiseringen af komplekse opgaver.

Vores konsulenter skabe en detaljeret løsning i samarbejde med kunden. Dette sikrer, at alle dokument management produkter, tjenester og teknologier, som vi leverer til vores kunder brugt med succes, produktivt og effektivt.

Vores viden er til gavn for din succes
Hos ELO, vi er stærke tilhængere af så intet er overladt til tilfældighederne. Derfor er vores konsulenter er også direkte ansvarlige for fastlæggelse af indholdet af produktets træningsprogrammer, vi leverer til vores samarbejdspartnere. Vores rådgivning team består af eksperter, der har stor erfaring inden for deres områder.

ELO konsulentydelser et overblik:

 • Støtte til projekter til nye partnere eller større projekter
 • Installation, implementering, uddannelse og støtte omkring Australien og internationalt
 • Train the Trainer tilgang til kunder og partnere
 • Anmeldelse og støtte til udarbejdelse af organisatoriske løsninger, herunder procesdokumentation
 • Proces dokumentation
 • Coaching for projektledere og teammedlemmer lettelse
 • Workshop Proces analyser og optimering
 • Støtte til key account-projekter 

ELO ekspertise på et øjeblik:

 • ISELOS - Industri Specifik ELO Løsninger til
  • Minedrift
  • Mining Sikkerhed
  • Real Estate Management og Trust konto Systems
  • Affald Management Systems
  • Mere.....
 • SAP ArchiveLink / ContentServer, Forretning Workflow
 • IBM Lotus Notes / Domino Microsoft Exchange (ELO XC)
 • ELO IndexServer, Java & Portlet udvikling
 • ELO DocXtractor, intelligent dokumentation klassifikation ELO Forretning Logic 
 • Provider Clustering, høj tilgængelighed, ydeevne, data backup, datasikkerhed, og meget mere
 • Integration af tredjeparts-systemer
 • Standardiserede eller skræddersyede kurser og workshops
Investeringer i uddannelsesprogrammer giver udbytte i form af forbedret medarbejdernes motivation, ydeevne og ekspertise. Som en moderne, fremad drevet virksomhed, er ELO forpligtet til at tilbyde både vores medarbejdere og samarbejdspartnere uddannelse.
Viden er magt, uanset hvilket felt du arbejder i, jo mere du ved jo mere fleksibelt og effektivt kan du handle, og jo lettere bliver det at identificere nye muligheder.

Den vigtige betydning af uddannelse
ELO medarbejdere og partnere er vores sælgere. Enhver leverandør, der ønsker at forblive konkurrencedygtige i dagens marked skal sikre, at dens medarbejdere har den nyeste viden og metoder ved hånden, så de kan arbejde på en optimal og effektiv måde.
Kurser er den enkleste og mest effektive måde at forbinde værdifulde færdigheder og viden til alle berørte. ELO kurser giver en fremragende balance mellem teknisk know-how og de nødvendige praktiske færdigheder. I sidste ende, veluddannede medarbejdere er mere motiverede, forbedrer den organisatoriske effektivitet og reducerer omkostningerne.

Tilmeld dig den seneste i ELO Kurser
Tilmeld dig en ELO Training Course og udvid din viden. Sen en E-mail info@elonordic.com for at modtage oplysninger om kommende ELO kurser.
© 2018 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532