solutions-banner.png

Oplev løsninger med ELO

I teorien kan et problem have flere tekniske løsninger. Men til sidst er det løsninger, som fungerer i praksis der tæller. 

ELO tror på at udvikle produkter, dokument serviceydelser og løsninger, som kan opleves og bruges af dig som kunde for at fremme din virksomhed. Alle virksomheder ønsker at øge deres profit til sidst. 

Processer bør gøres gennemsigtige og optimeres for at kunne understøtte din virksomhed. Af størst betydning i denne fase er at forstå de individuelle krav i de respektive brancher og virksomheder. Det er den eneste måde at sikre, at din investering er beskyttet. Vi bygger på partnerskaber med solide futures for og med vores kunder - for at sikre fælles succes.
produkte_uebersicht_en.3445.jpg
portfolio_en.4093.gif

Integration af applikationer

IT integration sikrer fremtiden
En virksomhed kan have mange it-systemer. ELO kan fungere som kernen i mange forskellige virksomheders applikationer, der forbinder forretningskritiske applikationer til en central viden platform.

Det er vigtigt, at linket er problemfri, og at kommunikationen mellem ELO og de forskellige systemer kører problemfrit. Fleksible grænseflader, som alle er baseret på en serviceorienteret arkitektur (SOA) sikrer dette. Kun et integreret IT set-up kan bringe den ønskede succes og sikkerhed for fremtiden.
CRM integration
ERP integration
E-mail integration
Portal integration

IT emner

Problemer, der får os til at handle

Vigtige spørgsmål vedrørende erhvervslivet og dets optimering. Det er klart, at administrerende direktører og it-chefer, at de skal tumle med forhold, der vil gøre det muligt for deres virksomheder til at reducere omkostningerne og samtidig øge innovation og sikkerhed.

I slutningen af dagen, vi alle ønsker en it-infrastruktur med en høj grad af fleksibilitet for nye ansøgninger for at reducere kompleksiteten involveret i forbinder processer og øge vores indtjening.

I dette kapitel vil du finde spørgsmål, der er aktuelle, og som er et anliggende for alle, der arbejder i Enterprise Content Management / Electonic Document Management System arena.

Følger snart ...

Videndeling
Samarbejde
Compliance styring
Service-Orienteret Arkikektur

Applikations Senarier

Holistisk tænkning
I dagens IT verden, er der komplekse krav der er involveret i at knytte forskellige virksomhedernes ansøgninger med et elektronisk dokument Management System. Ideelt set bør softwaren være fleksibel nok til at følge forretningsprocessen.

Sammen med vores samarbejdspartnere, ELO tror på at forstå dine kunders behov og forretningsprocesser, så vi er i stand til at kortlægge dine forskellige krav. Ved at gøre dette, kan din virksomhed være designet til at være hurtigere, mere produktive og mere effektiv.

Baseret på vores produkt familie, kan ELO give dig mange forskellige moduler og grænseflader til at opfylde næsten ethvert behov.
Faktura behandling
Indgående behandling
Datastyring

ECM funktioner

Problemfri integration til dine processer
Ved indførelse af en Enterprise Content Management / Electronic Document Management System, skal altid tages en holistisk tilgang for at sikre lang levetid og bæredygtighed. De mest forskellige former for krav opfyldes afhængigt af størrelsen af ??kunden, industri og opløsningen området. Dermed er det vigtigt, at softwaren er tilpasset til behovene hos kunden eller aktiviteten og kan ikke omvendt.

Åbent systemarkitektur i den forstand, serviceorienteret arkitektur er en grundlæggende forudsætning for dette. ELO er baseret på åbne standarder som SOAP og XML, hvilket gør det nemt at integrere den i eksisterende og ofte heterogene infrastrukturer. Efter alt, bør en Enterprise Content Management / Electronic Document Management System aldrig være en isoleret løsning. Det er en del af organisationens centrale program.

Som et centralt virksomhedskultur opbevaringssted for alle de forskellige former for business applikationer, såsom ERP, CRM, e-mail og portaler, ELO effektivt støtter dig som kunde i alle områder af dine værdiskabende processer.
Import og processer
Genkende & klassificere
Oprettelse & styring
Gem & sikre
Visning & søgning
© 2018 ELO Digital Nordic - Åbogade 15 - 8200 Århus N - CVR 31170532