ELO Visitor

ELO Business Solution

Effektiv gæstestyring

Med ELO Visitor får du en nem og tilgængelig styring af de arbejdsgange, der knytter sig til modtagelse af gæster. Du kan på forhånd bestemme hvilke dele af bygningen, dine gæster skal have adgang til.

Informationer om gæsterne kan indlæses i god tid, før de ankommer, f.eks. via virksomhedens intranet. Det gør det muligt for receptionisterne at iværksætte en arbejdsgang, der sikrer korrekt bestilling af forplejning, tilvejebringelse af gæstekoder til det trådløse netværk i mødelokalet, booking af mødelokale, bestilling af AV-udstyr eller advisering af relevante kolleger om vigtige gæster.

Gæstekort med fotos udleveres ved ankomst, og når besøget er slut, tjekker gæsterne ud med det samme kort. På den måde har du altid et ajourført overblik over hvem, der er i huset. Dermed er det også lettere at udføre virksomhedens evakueringsplaner i nødsituationer.

ELO Visitor sikrer også, at du ikke opbevarer unødige informationer og materiale om personer, der har haft adgang til virksomhedens lokaler.

Hvem er i huset?

Altid styr på alle, der opholder sig i bygningen.

Effektive arbejdsgange

For receptionister og mødearrangører.

Visuelt og intuitivt

Visuelle værktøjer gør gæstestyringen simpel.

HER ER LØSNINGEN


Der findes ikke to ens organisationer

Kontakt vores partnere for et uforpligtende møde og få kortlagt din virksomheds behov. Vores partnere vil vise dig hvordan ELO kan skabe overblik, overskud, trivsel og bedre performance for alle dine medarbejdere.