Hvem er vi?

ELO Digital Nordic - en del af en global familie


ELO Digital Nordic ApS er den skandinaviske distributør af ECM-software fra ELO Digital Office GmbH.
Vi samarbejder tæt med hovedkontoret i Tyskland om udvikling af nye, innovative løsninger.

Via intelligent digitalisering af arbejdsgange på tværs af eksisterende datastruktur og softwareløsninger øger ELO kundens konkurrencekraft, datasikkerhed og medarbejdertrivsel.

ELO forhandles af vores partnere, som med udgangspunkt i kundens behov finder optimale løsninger blandt ELOs mange moduler og features. Alle vores partnere er certificerede af ELO, og de har løbende adgang til at deltage i ELOs internationale kurser og workshops.

Historien om ELO

ELO Digital Office GmbH blev stiftet i Tyskland i 1998 af Karl Heinz Mosbach og Matthias Thiele. De var indtil da direktører i Louis Leitz International GmbH, som siden 1892 havde produceret og solgt kontorartikler, ringbind og fysiske arkivsystemer i hele verden. Vision var at skabe det papirløse kontor.

ELO er en forkortelse for Elektronische Leitz-Ordner, og det første produkt var et digitalt arkiveringssystem til mindre virksomheder. I dag er ELO markedsledende indenfor Enterprise Content Management og repræsenteret i mere end 40 lande af over 1.000 certificerede partnere. Softwaren er er tilgængelig på 20 forskellige sprog og har over 1 million brugere på verdensplan.

ELO Digital Office har hovedkontor i Stuttgart, Tyskland med cirka 600 ansatte. Læs mere her på www.elo.com.

ELO Digital Nordic - DNA og værdier

Vi tror på, at det er mennesker, der skaber digital transformation. Teknologi er kun et redskab. Det er måden, hvorpå mennesker anvender teknologien, der skaber forandring.

Vi tror på, at proces er vigtigere end mål. Via processer skabes læring, der kan opsamles, deles og anvendes.

Vi tror på, at læring og deling af viden danner grundlag for, at vi kan fortsætte med at være værdiskabende og innovative til glæde for vores kunder, samarbejdspartnere og det samfund, som vi er en del af.

Vores værdier

Vi respekterer vores kunder, vores partnere og vores kolleger.

Vi udfordrer vores kunders og partneres strategier og arbejdsgange, så vores løsninger skaber ekstra værdi og flytter grænser.

Vi samarbejder om at skabe større arbejdsglæde, kundeloyalitet og indtjening.